De heilige drievuldigheid voor vastgoedinvesteerders?

U zoekt financiële zekerheid in onzekere tijden? Dan is investeren in vastgoed nog steeds de veiligste keuze. Op voorwaarde uiteraard dat uw pand ook effectief bewoners aantrekt. Dat klinkt misschien evident, maar is het zeker niet altijd. Daarnaast wilt u ook scoren met een toplocatie en kiezen voor vastgoed dat in de toekomst op z’n minst waardevast blijft, maar liever nog in waarde toeneemt. De appartementen van Tuinen van Eden voldoen ruimschoots aan al deze criteria.

  1. Meer dan 20.000 potentiële huurders

Agfa Gevaert, Atlas Copco, het UZA en de GZA-ziekenhuizen: allemaal bevinden ze zich binnen een straal van maximum 5 kilometer van Tuinen van Eden en samen stellen ze maar liefst circa 20.000 personeelsleden, artsen en expats tewerk. Allemaal high potentials die op zoek zijn naar een kwalitatief appartement, dicht bij de werkplek. Bovendien ligt ook havenstad Antwerpen op fietsafstand. Tel dat enorme arbeidspotentieel erbij, en u beschikt over een immense en relevante pool van mogelijke huurders.

  1. Bereikbaarheid en groen

Iedereen wil rustig en groen wonen. Iedereen wil handig dicht bij winkels, supermarkten, horeca en een stadscentrum wonen. In Tuinen van Eden hoeft niemand te kiezen. De woonsite ligt vlakbij het commerciële hart van Wilrijk, met een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer en alle voorzieningen. Toch is de nieuwe buurt zelf een heerlijke oase van rust, zorgvuldig aangelegd met binnentuinen, pleinen en groenzones die harmonieus opgaan in het aangrenzende Park van Eden, met beschermd natuurgebied. Het beste van twee werelden, verenigd in één bouwproject.

  1. Meerwaardepotentieel mét fiscale voordelen

De centrale locatie, in combinatie met de unieke natuurlijke setting van het project, maakt uw vastgoedinvestering future proof. In de toekomst, met het oog op de bevolkingstoename in de steden en de daarbij horende groeiende nood aan groene ruimte, zullen projecten als deze gegeerd en schaars goed worden. Maar ook nu al kunt u rekenen op een sterk rendement, dankzij een aantal troeven die samen een mooi huurprijs rechtvaardigen, waaronder een hoogwaardige afwerking, hoogstaande architectuur en ruime terrassen. Bovendien investeert u in een bijna-energieneutraal (BEN) appartement, met als bijkomend voordeel dat u de eerste vijf jaar slechts de helft of helemaal geen onroerende voorheffing betaalt, afhankelijk van het energiepakket dat u kiest.